torsdag 22 januari 2009

Ett päron till lirare goes to europe

I en intressant vändning i Marbury-såpan, som jag följer med extra stort intresse, så hävdar ESPN att Olympiakos har anmält sitt intresse.

Enligt ESPN:s källor så så kontaktade grekerna NY Knicks för att starta en diskussion om vad det kan tänkas kosta att köpa ut Starbury.
Marbury, som varit i frysboxen i princip hela säsongen och nu inte ens får vistas i närheten av laget, ska inte ha haft något kontakt med Olympiakos än.

Situation är likadan som när Panathinaikos köpte ut Vassilis Spanoulis från Spurs.

Problemet är väl att Knicks inte så gärna tänker släppa herr Marbury - utan att få någonting mer än pengar tillbaka.
Knicks kommer att hålla kvar honom till trading deadlinen utifall att något dyker upp. Och enligt folk i branschen så finns det tillräckligt intresse för Marbury för att det ska vara rimligt att göra så.

Min gissning: Marbury hamnar inte i Olympiakos.

3 kommentarer:

Anonym sa...

har ni dött eller?

Anonym sa...

Otack är världens lön. Efter att ha haft en uppdateringsfrekvens som gjort att man tittat in dagligen, är nu denna site nere på en mer normal frekvens för att vara en fritidssyssla. Och då tackar man genom att kolla någon gång/vecka. Orättvist, jag vet, men så är det att överleva i mediebruset. Jag hoppas och tror att ni lever och har hälsan. Håller tummarna för att ni hittar tid och energi att köra igång igen. Ni håller en mycket hög klass på era kommentarer och reflektioner.

Anonym sa...

Tak for de interessante oplysninger