tisdag 15 april 2008

Tipsys Fantasy Hoops

Ah. Vi vet att det finns intresse för det här. Det måste det göra.
NBA Playoff Fantasy Hoops.
Smaka på namnet bara...
Ta chansen att tävla med en apa - och andra, ha kul med en apa - och andra, smiska apa - och andra.
Det här är din och min grej - vår liga, vårt äventyr, vår kärlek.
Häng på.
Gör det.

TIPSYCHIMPS PLAYOFF FANTASY HOOPS
Frågor och svar.

Vad handlar det här om? Tänk Dreamteam fast med en av världens fetaste ligor - NBA. Du tar ut ditt drömlag och får poäng efter hur de producerar i det verkliga verkliga verkliga slutspelet som börjar på lördag.

Poäng för poäng alltså? Ja, för poäng, assist, returer, blockar och så vidare.

Jag gör alltså ett lag så att säga? En starting five? Precis. Du ska, begränsad av en budget förstås, köpa två guards, två forwards och en center. Och dessutom en sixth man. Sex spelare och din budget är 35 miljoner dollar. Som exempel kan nämnas att LeBron James kostar 11,5 millar och han är dyrast i spelet.

Om jag satsar på många spelare från exempelvis Rockets och Cavs - och så blir båda sweeped i första rundan... Vad gör jag då? Du har lyckligtvis trades. Joinar du nu så kan du tradea fritt fram till 17.00 på lördag, dagen då slutspelet börjar. Efter det har du två trades och får två nya varje vecka.

17.00 på lördag, och efter det är det kört? Nja. Du kan gå in senare också. Men det lag du har 17.00 varje dag är det lag du får poäng för följande natt. Så joinar du ligan på söndag innan 17.00 och bara har spelare som inte har spelade natt 1 så är du helt med i matchen. Då har du inte tappat en enda poäng so to speak. Men 17.00 är ett viktigt klockslag. 17.00 varje dag måste du ha sex spelare på din roster.

Det här är verkligen min grej. Men, förlåt att jag frågar... Kan jag vinna nåt? Det kan du. Tyvärr inte en orange Dodge Charger med tipsychimpsreklam på sidan. Men vi arbetar faktiskt på riktigt med priser. Vi kan inte garantera något. Det handlar lite om leverantörer och liknande. Men vår ambition är att det ska finnas ett exklusivt, om än billigt, förstapris.

Vad kostar det att vara med? Ingenting. Absolut ingenting.

Och spelstopp var? På lördag 17.00. Första matcherna spelas natten till söndag.

I love tipsychimps.com - visa mig vägen till ligan!

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT VARA MED:

1) Klicka på den här länken så kommer du direkt till utmaningen. Vi tar den igen: Här.
2) Har du någon gång registrerat dig på The Sporting News, som ni som var med i College Hoops Bracket Challenge eller NHL Playoffs Fantasy Challenge har, så är det bara logga in och joina ligan.
Ligan heter tipsychimps.com. Och det är inget lösenord eller nåt sånt tjafs.
Har du inte registrerat dig så är det bara att göra det. Det är gratis.
3) Skapa ditt lag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sweet!

Anonym sa...

Fråga i tsnp-forumet.

Hear No Evil sa...

Svarar både här och i forumet. Det enda jag kan se är att de med två stjärnor klassas som sophomores, alltså de har deltagit i andra tävlingar, tidigare år. Vi med en stjärna är rookies.