torsdag 22 november 2007

Monkey tilt

Vad hände? Gjorde han så? Är det sant? Har du hört på maken? Meh!

Jo, jag gjorde det. Jag tiltade. Full Tilt Monkey, eller snarare Monkey tilt.
Efter en period med många fina spel och härlig utdelning (6 av de senaste 7 hade suttit som en baconskiva på pizzan) så fick jag totalt frispel.
Mitt huvud växte till giganormous proportioner och jag skrävlade om allt och inget till ingen och alla. Jag spatserade Hamngatan fram, lyfte på hatten och var charmerade. Stannade till på ett café om det kändes "soft" och beställde in en Latte Macchiato. Om nu det kändes "soft". Jag köpte alldeles för ljus kostym, för långa skor och började bära klackring och sa "den var min farfars".
Världen var en överkokt ärta och jag hade den på min gaffel.

- Skärp dig, sa Picky.
- Kontroll, sa See.
- , sa Speaky (han är sjukligt tyst, den apan).

Jag lyssnade, ja, jag lyssnade. Jag reagerade till och med. "Är det här jag?"
Och ja, jo, det var nog jag. Det är nog jag. Men det betyder inte att jag är rätt. Inte alltid. Och när aporna i din närhet tar ställning mot dig, när de säger stopp, då måste du göra någonting .
Ni ser, det räcker inte med att reagera. Man måste agera också.
Ta av dig klackringen.

Jag agerade inte. Jag köpte mitt eget snack om locks, säkra och stenklara och spelade sju matcher i natt. Sju (7). Resultatet: 1-6.

Monkey Tilt
The player experiencing monkey tilt may experience one or more of the following syptoms: 1) complete and utter disregard for money (in fact, other players may even claim that the player in question "hates money") 2) frequent bluffs and all-in moves before the flop in a no-limit hold-em game 3) calling bets with complete disregard for the cards or the odds being offered 4) jumping up and down screaming "oooh oooh aah ahh" while shoving a banana down your own throat.
http://www.urbandictionary.com/

Nej, jag spelade ju inte poker. Uppmärksamt där. Men principen är densamma. För denna monkey tilt ber jag om ursäkt och jag önskar att jag kunde lova bot och bättring. Men Hear No Evil är en gunslinger och ibland kommer kulorna att flyga, kostymen vara alldeles för ljus, skorna långa och klackringen glänsande i månskenet.
Kom ihåg att jag var 6-1 nätterna innan.

Titta in hos Hear No Evil senare i kväll.
Jag har några locks, säkra och stenklara.

Inga kommentarer: