onsdag 21 november 2007

En hörselskadad gunslinger

Om du undrar varför Hear No Evil har nedsatt hörsel så finns det en enkel förklaring. Han är en cowboy. En gunslinger. Han har avfyrat de där revolvrarna så många gånger nu att det konstant brusar och ringer i öronen. Och de suckers han har sänkt är för många för att räkna.

Ikväll fortsätter dövapan sin räd för rättvisa och deg på era konton.
Sju spel inatt. Sju jävla spel.
Insanity, säger du.
Gunslinger's mentality, säger jag.
Hear No Evil skjuter och skjuter och skjuter för att det är hans sätt att överleva - och han vet att han kommer träffa rätt oftare än han missar.

Här är fem gunslingers som inte riktigt kommer i närheten av Heary, men som var/är helt galna i deras egen bemärkelse:

1) Billy The Kid. Ni har ju sett "Young Guns II" med Double E, Emilio Estevez: "You can go to hell, hell, hell!". Så jävla cool. Och certi-fucking-fiably insane. Den riktige William H. Bonney var ett litet charmtroll som betraktades som laglös, men stred för den sanna rättvisan. Han lär ha skjutit 21 människor under sina blott 22 år i livet. Det, om något är Hear No Evil-klass.
2) Col. John "Hannibal" Smith. Oöverträffat macho med cigarren i mungipan och M16-automatkarbinen i full gång. Har gjort många militärfruar till änkor.
3) Tony Montana. "Say hello to my little friend!"
4) Allen Iverson. En gunslinger utan dess like på planen. Arresterad för vapeninnehav utanför. Men skulle han mucka med Hear No Evil?
5) Col. John Matrix. Slå den kill counten om du kan.

Inga kommentarer: