söndag 28 september 2008

NFL: Söndagens tv-matcher i Viasat Sport

19.00: New York Jets–Arizona Cardinals
1–2, förnedrade i San Diego och Brett Favre börjar nog undra om det verkligen var värt allt kaos och alla upprivna känslor i somras...för det här? Nu kommer Cardinals (2–1) till stan med ett högst kapabelt offense. Veteranen Kurt Warner har en av NFL:s bästa WR-duos till sitt förfogande i Anquan Boldin och Larry Fitzgerald. När Cards dessutom lyckas springa Edgerrin "Edge" James med framgång är man svårstoppade.
Nyckeln till framgång för Jets i den här matchen är försvarsspelet, och att pressa Warner mycket bättre än man gjorde med Philip Rivers förra veckan.
Jets är listade som favoriter med en poäng i den här matchen.

22.15: Dallas Cowboys–Washington Redskins
Hett divisionsmöte där all press ligger på Dallas – ingen förväntar sig att Skins ska vinna på bortaplan mot en rykande het Super Bowl-kandidat. Ändock har Washington ett 2–1-facit och ett offense lett av unge Jason Campbell som ser allt bättre ut. Men Dallas har vunnit alla sina tre matcher och har ett klassen bättre defense än vad Campbell mött de två senaste veckorna. Dessutom har man en bra balans offensivt. Marion Barber utnämndes till startande running back inför säsongen, och han är den där sällsynta (för positionen) spelartypen som delar ut mer stryk än han tar. Jobbig att möta. När han går ut kommer explosive Felix Jones, rookie från Arkansas, in. Och då har vi inte ens nämnt Tony Romo, Jason Witten och Terrell Owens.
Dallas är listade som favoriter med 10.5 poäng.

02.15: Chicago Bears–Philadelphia Eagles
Defense, defense, defense. Räkna med en tuff batalj liknande den förra veckan när Philadelphia (2–1) slog Pittsburgh Steelers med 15–6 och fullständigt massakrerade Steelers o-line. Chicago (1–2) kommer från en tung OT-förlust mot Tampa Bay och Brian Griese som kastade 38/67 (67 passningsförsök!) för 407 yards. Bears behöver den här segern och kan vara hjälpta av det faktum att Eagles stora allt-i-allo-hot, RB Brian Westbrook, har skadeproblem och riskerar matchen.
Men QB Donovan McNabb kan flytta bollen ändå, och Chicagos o-line kommer ha händerna fulla med Eagles pass-rush. Det är svårt att se Chicago vinna här, men för alla som gillar hårda försvarsfajter finns det ändå anledning att bänka sig framför tv:n inatt.
Eagles är listade som favoriter med tre poäng i den här matchen.

See No Evil gick 4–0 förra veckan och har en träffprocent på fina 68.75% efter tre omgångar i NFL.
Den här veckan ser det riktigt klurigt ut, men jag har ändå fyra spelförslag. Klicka på apan med kepsen och kolla in de tre nya spel som jag la ut i förmiddags.

Inga kommentarer: