söndag 6 juli 2008

Alive

Vi tog en tupplur. Nu är vi tillbaka. Vi är vi och vi är bäst. Välkomna.
Det här har hänt sedan senast:

* Seattle SuperSonics flyttar - till Oklahoma City. Så här sitter jag med ett tre månader gammalt Durantlinne - som redan är vintage.

* NHL har öppnat dammluckorna och free agent-cirkusen blev... Ja, vad blev den? Den var inte helt galen, men lite intressant. Just denna blogg kommer att göra en genomgång efter helgen. Noterbart är i alla fall att Markus Näslund valde Rangers, Sharks valde att bygga om sin defensiv, Jagr valde intressanta KHL, Hossa valde chansen att vinna Stanley Cup med Detroit och Mats Sundin valde inte alls.

* Gilbert Arenas stannar i Washington. Och han tar inte ens lönen som Wizards erbjöd honom. Wizards sa 127 miljoner, Arenas sa 111. Säga vad man vill om Arenas, men han är rätt fräsig ändå. Nu är ju 111 miljoner dollar över sex år sjukt mycket, men att snubben själv tar beslut om 16 millar mindre är gulligt. Det finns hopp för idrottsvärlden.
Arenas givmilda beteende ger Wizards chansen att signa fler, bättre spelare. Som Agent Zero själv sa:

I'm a franchise player and sometimes franchise players need to make franchise decisions.
* Chris Kaman har blivit tysk och ska spela OS. Jo, vi funderar precis likadant som er: Med det där håret... Var han inte tysk redan?

* Både Elton Brand och Baron Davies överraskade när de opted out från sista åren i sina kontrakt med Clippers respektive Warriors. Nu har Davies en muntlig överenskommelse med just Clippers och det finns stor chans att Brand stannar med laget. Så Clippers är helt plötsligt en finalkandidat i West. Näää, jag skojar bara. Slutspel måste vara målet. Men det är inte ens säkert att det går.

* Brent Barry opted out också. Och det är... Eller... Nä, fan vi har inget om det.

1 kommentar:

Hear No Evil sa...

Tack, Bernard! Okej, vem är med på en pall valium?