söndag 20 april 2008

Foppa vidare

Förr i tiden, när bilar inte fanns, det var 20 mil till skolan och man hade gympa utomhus trots att det var -35 grader, så hette de här inläggen "Jakten på Stanley Cup - dag 1", eller dag 2, eller dag nånting.
Men eftersom det är just där vi har hamnat, på "dag nånting", så byter vi helt enkelt namn på grejen.
Nu heter inläggen om Jakten på Stanley Cup vad som helst som verkar passa för stunden.
Enjoy.

Det här hände medans svensken sov (jo, han sov, det vet jag. Jag känner svensken, han bor på 24 B. Det är han som alltid ställer cykeln så jävla dåligt i cykelrummet, så man inte kommer ut med hojen):

Washington Capitals-Philadelphia Flyers 3-2
3-2 i matcher till Flyers.
Capitals klarade första biffen, kämpade sig igenom den andra i går kväll - men den tredje biffen är förstås den svåraste och segaste. För då har Philly hemmais. Bäckis, som såg rätt bra ut, mogen, gjorde ett snyggt mål. Det var inte målet i sig som var snyggt, utan Semins vackra passning.
I övrigt så hade Capitals tuffat till sig lite. Man lät inte Flyers dominera fysiskt på samma vis som tidigare.

Boston Bruins-Montreal Canadiens 5-4
3-3 i matcher.
Bruins skakar om förstaseeden Canadiens rejält. Nattens match var helt sjuk och unge målvakten Carey Price börjar se skakig ut. Nästa match är dock i Montreal och vi antar att Bruins får respass till slut.
Kul sak 1: Phil Kessel bänkades i match 2, 3 och match 4. Nu har han gjort tre mål på de två senaste. Det är så man ska ta en bänkning.
Kul sak 2: Saku Koivu gjorde comeback efter den skada som tvingat honom att bara titta på de senaste nio matcherna. Koivu hade två assist.

Colorado Avalanche-Minnesota Wild 2-1
4-2 i matcher - Avalanche vidare.
Nej, Foppa gjorde inte en av sina bättre matcher. Men han får åtminstone fyra försök till på sig. Helt rättvist marscherar Avalanche vidare från en matchserie där de tre första gick till OT. Nu verkar vägen leda till Detroit - och förhoppningsvis en ny, klassisk serie mellan lagen.
Joe Sakic gjorde förresten sin 100e slutspelsassist.

1 kommentar:

BlackSmp sa...

På den tiden, förr i tiden, så fanns inte heller bloggar:)