måndag 25 februari 2008

Snabbtitt på 08-Borås

När man sover bort hela dagen till följd av NBA-maraton natten innan får man vanligtvis smaka på Hear No Evils vrede när man till sist stapplar in på kontoret. Den vreden består vanligtvis i häftstift på stolen, flyttade knappar på tangentbordet och stulen bananyoghurt.

Jag har alltså fortfarande inte fått någon frukost, men det är okej, vi kör ändå. 08 Stockholms skadeläge börjar ljusna så smått. Viktor Bengtsson var tillbaka i rotationen senast, och Joakim Blom gjorde ett kort inhopp. Johan Westerlund ikväll kanske?

Borås saknar som bekant Ryan McDade, och någon ersättare rapporteras det inte om än så länge. Klubben har ytterligare ett par dagar på sig att skaffa en välbehövlig förstärkning. Som det är nu får Michael Kingma dra ett väldigt tungt lass under korgarna. Inte för att han inte klarar detta, men coach Anders Jonsson får lite mer flexibilitet i hur han vill formera laget och man blir mindre känsliga för foulproblem om man har en till amerikan.

Ikväll har jag ögonen på Nashid Beard (igen). Nash gjorde back-to-back double-doubles (20 och 12, 20 och 13) när Jocke Blom var skadad. Sen kom Jocke tillbaka och det var som att Nash glömde att han fortfarande behöver producera (8 och 5).

En rolig match i matchen blir det mellan lagens båda kvicka floor generals, Jeremiah Johnson och Dennis Springs. Springs som för övrigt - precis som McDade - meddelat att han vill stanna i Borås nästa säsong. Bra för klubben om man kan behålla båda sina succéamerikaner från debutsäsongen i ligan.

Matchen sänds i webb-tv här. Inget av spelbolagen erbjuder odds på dagens match.

Imorgon lovar jag (Hear No Evil står bakom min axel när jag skriver detta) att försöka komma upp åtminstone före 17 så jag kan ge er en ordentlig ligagenomgång. Det spelas fyra matcher imorgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför kikar ni inte på matcherna dagtid? Finns ypperliga möjligheter för det.

Hear No Evil sa...

Vi är medvetna om detta. Och det händer också att vi tittar på matcher på dagtid. Men: Ingenting slår live. Ingenting.

Ska vi ranka sätt att se matcher så ser det ut så här:
1. På plats.
2. Live på tv men i den stad som matchen spelas (=krogen direkt efter).
3. Live på tv vart som helst.
4. Live på ful-tv (internet).
5. Eftersänt på tv, fast med bara någon timme.
6. Dagen efter.

Anonym sa...

Ok, men att komma hem från jobbet/plugget och "varva ned" framför nattens matcher är inte fel heller. Problemet är att surfa säkert fram till dess för att undvika resultatet, då ligger denna sajt på rödlistan. Spoilervarning i rubriken vore super för oss som släcker lyset vid midnatt. Nu blev jag OT, tack för en bra site btw.

Hear No Evil sa...

Tack ska du ha, jj. Vi ska fundera på ditt förslag.