måndag 25 februari 2008

Elitserien 25 februari

Lön i dag. Och hade det inte varit för det är CSN den här månaden och att transferfönstret är stängt så hade jag köpt en ny målvakt åt Brynäs. Tja, kanske till Luleå också.
Jag har ingen hög lön, men säg att jag kunde erbjuda en tusenlapp för att han skulle stå resten av matcherna i grundserien (sex omgångar kvar) så skulle det nog räcka för att få en bättre keeper än de tre Brynäs har just nu.
Nä, det där var elakt. Och en lögn. Jag ber om ursäkt och förlåtelse. Nu stryker vi ett streck över det här.

Elitserien i dag bjuder på två matcher. Tipsychimps.com är din guide:

Södertälje-Brynäs
Brynäs ställer 18-åringen Jacob Markström i målet igen. Överraskande - och dumt. Att i det här läget lägga över pressen på en kille som nu har en (1) enda elitseriematch under sitt JC-bälte känns tveksamt. Södertälje är, som vi alla vet, tätt, tätt och förbannat tätt. Och att få hål på Brynäs är inte världens svåraste sak just nu.
Tips: 1.

Skellefteå-Timrå
De tidigare två matcherna mellan Skellefteå och Timrå i Skellefteå har slutat 2-1. Skellefteå går för en Olle Nordin i kväll. Och vem ska stoppa dom? Ärligt talat sp gjorde Timrå en stark match hemma mot Södertälje sist (1-0), men det ska aldrig, aldrig räcka med ett mål för att vinna i ishockey. Så bra försvar har inte Timrå. Skellefteås spetsigare offensiv (Renberg, Söderberg, Goren, McDonnell...) blir tungan på vågen. Dessutom är skickliga finnbackarna Mikko Mäenpää och Jyri Marttinen tillbaka. Båda saknades i förlusten mot Mora.
Tips: 1.

Inga kommentarer: