lördag 23 februari 2008

The Rising Sundin

Vi har sagt för det förut och har naturligtvis ingenting emot att säga för det igen:
Det är dags nu, Sudden.

Kanadensisk media gick på högvarv i går när det framkom att Toronto Maple Leafs GM Cliff Fletcher pratat med både Mats Sundin och Sundins agent. Syftet är glasklart: Att få Sudden att stryka i sin no trade-klausul och berätta vilka klubbar han kan tänka sig gå till.
Lär mer om det i Sportbladet här och/eller Expressen här.

Sudden har nu inget val, som vi ser det. Att stanna kvar skulle på inget sätt hjälpa hans hjärtas lag Toronto Maple Leafs i det här läget. Leafs måste börja om, slita upp laget. Och Sudden skulle ge en massa godis tillbaka.
Dessutom kan han ju i teorin återvända i sommar eftersom hans kontrakt går ur.
Fansen verkar också vara inne på samma linje, att Sudden måste gå. Och då är det inte så mycket att snacka om.

Klubben vill, fansen vill - och tipsychimps.com vill.
Det är dags nu.

Alternativen är intressanta och vi ser helst att han väljer Anaheim. Där finns verktygen att gå hela vägen och vi skiter i lagsympatier nu (men vi har faktiskt viss sympati för Ducks) och vill bara att Sudden ska få vinna hela skiten.
Vårt andra önskelag är divisionsrivalen Ottawa, men det lär ju aldrig hända. Vi gillar dock vår tänkta kedjeformation med tuffingen Chris Neil och semi-guden Daniel Alfredsson på var sin sida om Sudden.

Avslutningsvis så gjorde Jonathan Ericsson debut för Red Wings i natt. Skulle han storspela och mot alla odds behålla en plats efter att Nicklas Lidström kom tillbaka från sin skada samtidigt som Mats Sundin tradeades dit... Då skulle Detroit ha nio svenskar i uppställningen. Sjukt.

Inga kommentarer: