fredag 18 januari 2008

Början på ett winning streak

Det såg stundtals riktigt slött ut, men Plannja gjorde det som krävdes i slutminuterna och gav Marko Djuric-lösa Jämtland en riktig heartbreaker i Östersunds Sporthall. 90-91 sedan den ofta kritiserade Terry Williams visat kyla i slutet och tagit sig till straffkastlinjen.

Jag kan ge mig fan på att detta är början på ett långt winning streak för Plannja. Det är ofta såna här fula, knappa segrar efter en tuff period som blir vändpunkten. Jag ger er en prediction här och nu: Plannja sveper resten av grundseriens första etapp, det vill säga mot Uppsala, Södertälje, Öresundskraft och Norrköping. Och mer kan det säkert också bli.

I övrigt noterar vi att underdogs återigen var ett bra spel i Basketligan. Tre täckte spreaden ikväll, bara hopplösa Gothia svek. Mitt Olle Lundén-spel visade sig lyckat när Uppsala genom en lysande försvarsinsats kvävde 08 i Fryshuset. Akropol slog Norrköping med 105-90 efter 35 poäng av Gerald Riley och 25 poäng + 14 assist av det underbara lilla kvicksilvret Torey Jamal Thomas.

Imorgon tar Södertälje emot Solna. På söndag möts Borås och Sundsvall.

Inga kommentarer: