söndag 16 december 2007

Mystiskt brev med NHL-rykten

Som vi berättat tidigare är vår NHL-apa HearNoEvil spårlöst försvunnen sedan en tid tillbaka. Vi har inte hört ett ord på veckor. Men så idag när vi öppnar postsäcken finner vi ett brunt kuvert utan avsändare. Poststämpeln säger Detroit, Michigan. Efter att ha tagit hjälp av bombtekniska (vi kollar alla försändelser utan avsändare, finns det avsändare kollar vi upp avsändaren, och försändelser adresserat SeeNoEvil kollar vi extra noga) öppnar vi kuvertet och finner ett handskrivet A4. Det visar sig vara topphemlig information som rör NHL. Har vår dövapa gått undercover för att kunna tillgodose oss, och er, med värdefull data? Vi tackar i alla fall för the heads up. Vem du än är.
Vi har valt att inte gå ut med viss känslig info men här följer utdrag ur texten:

Med målvakt Manny Fernandez (knäopererad)borta för säsongen och återkomstdatum för Patrice Bergeron osäkert letar Boston Bruins efter en, kanske två nyförvärv. Det kan röra sig om Columbus Blue Jackets ryss Nikolai Zherdev och backen Rotislav Klesla............Såg Thomas Holmström ränna runt och julhandla häromdagen. Knäskadan verkar ha läkt. Räkna med att han finns med i Detroits uppställning på måndag (läs idag, reds. anm.) mot Washington............Vet inte när Scott Niedermayer kan börja spela igen med sitt Anaheim efter att ha övervägt pensionering. Ducks måste först göra plats under lönetaket och indikationer visar på att Mathieu Schneider, Sean O'Donnell, och center Todd Marchant är på väg bort............En filmproducent från Hollywood försöker köpa Tampa Bay Lightning vilket gör att förväntade trades får vänta på sig. Spelare det har snackats om är Vinny Lecavalier, Marty St. Louis, Brad Richards och Dan Boyle...

Vi väntar med spänning på fler brev från denne mystiske whistleblower. Vågar vi hoppas på avslöjanden kring "Sundin till Detroit"-ryktet? Stay tuned.

Inga kommentarer: