lördag 17 januari 2009

Besserwasser

God morgon.
Jag sitter och skummar igenom några recaps och hittade en intressant detalj. Eller detalj och detalj... Låt oss säga så här: Hade det här hänt under en basketligamatch i, typ Solnahallen eller nåt, så hade det inte sammanfattats i några rader längst ned under rubriken Game Notes.

Jag citerar AP:s text från mötet mellan OKC Thunder och Detroit Pistons:

"... Assistants had to open a sealed water chamber to rescue magician Kristen Johnson as she performed an escape act at midcourt during halftime. She waved to the crowd during the third-quarter break to show she was OK."


Och det här dramat var alltså inte ens etta bland Game notes. Innan det misslyckade escapetricket nämndes att Chris Wilcox var tillbaka i OKC:s rotation, att en före detta boxare svingade en Oklahomaflagga och att Detroits första offensiva retur kom i tredje quartern.

Så det var ju en skräll att hitta den lilla kioskvältaren längst ned i texten.
Men frågan är om det inte var en större skräll att OKC vann mot Detroit - och tog sin andra raka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har hänt med dina inför texter om basketligans matcher?

Hear No Evil sa...

Det var inte mina. Det var See No Evils.
Tyvärr är den legendariske SNE satt ur spel för tillfället. Vi vet inte riktigt var han är och vad han gör men har förstått att han börjat "hänga i gäng".
Det kan bli tal om en intervention framöver. Och efter det hoppas vi att han kommer tillbaka.

Jag, HNE alltså, vikarierade en omgång. Med viss framgång också. Men jag är ingen See No Evil. SNE är sveriges största auktoritet på ligabasket och vår bevakning har tveklöst dött utan honom.

Men vi lovar att försöka göra lite ligagrejer ändå. Kanske redan på tisdag.