onsdag 3 december 2008

Powerranking Basketligan

På allmän begäran; här kommer en uppdaterad ranking.

8 kommentarer:

Anonym sa...

men va roligt, när kommer elitseriens in då?
och om inte luleå ligger topp 4 så finns det bara en anledning, och det är att ni har legat i koma den senaste månaden

Anonym sa...

Palla, vore bra om ni kunde meddela om ni inte kommer skriva på ett tag så man slipper gå in 110 gånger per dag i onödan i tron att "nu har de väl plitat ner något". Tack för ordet.

Anonym sa...

Ang. power rankingen.
Laget på näst sista plats: Ni undrar vad som är sjukt. Jag vet vad det är och har skrivit det ett flertal gånger.
Det som är sjukt är ca 185 cm, går i kostym på matcherna längs linjerna och är röd som en tomat i ansiktet. Han har dessutom aldrig haft fel utan antingen så är det otur att vi torskar, eller så har domarna (Lahddo) fuskat eller så är alla våra spelare skadade.
Jag förstår Kjellbom som drog. Vem vill ha den där som coach? Loser!!

Skicka hem honom till Korpilombolo Jansson !!!

Anonym sa...

Dolphins - Solna är på söndag inte lördag.

Anonym sa...

Sundsvall och Gothia är redan årets floppar.
Givetvis ska denna rankning uppdateras oftare, men jag vet att aporna haft mycket att göra i djungeln.
Hyenor kommer fram kvickt!

Anonym sa...

Öqvist ÄR en faktor. En insatt källa skvallar om att den är större än vad många tror. Elaka tungar skvallrar dessutom om en lagkapten som inte lyckas med att hålla ihop sitt lag. Och det är ju klart, med en coach och lagkapten utan respekt från de andra spelarna och dessutom utan VIP-Kjellbom så ska man vara glad om det ens blir slutspel. Bristen på självinsikt blir Sundsvalls fall. I år igen.

Anonym sa...

Ännu ett fall framåt för oss stackars dårar som envisas med att gå på Drakarnas hemmamatcher. Synd bara att vi förlorade, men det är bara bra för vi kan ta med oss något och lära oss något från varje match. Men det är väl inte så man vinner mästerskap - redface!!!!
Jag har insett att han (Redface) inte kommer att få sparken. Varför vet jag inte. Kan han inte se sig själv i spegeln och bryta sitt kontrakt - för Dragons bästa.
Kom igen Peter låt killarna få en coach.

Still Sundsvallstokig trots 9 (eller nåt)raka torskar

Anonym sa...

Hmm, att gnälla allt på Ökvist känns ju som en överreaktion. Förra året gick en väldigt snarlik trupp till SM-final med samma coach. Jag har svårt att se att Ökvist blivit så mkt sämre från ifjol att en övergång från seriesegrare till 3-11 är logisk..

Anton