torsdag 11 december 2008

NBA: Snabbkoll - Atlantic Division

Boston Celtics (20-2)
Fjolårsmästarna fortsätter i samma stil som förra året och har endast förlorat två matcher hittils, en hemma och en borta.
Big Three i all ära men framgången beror mycket på att andraårsguarden Rajan Rondo redan spelar som en veteran.

Fun Fact:
Inatt går laget mot tretton raka utan förlust och det skulle innebära ett record på 21-2 och den bästa starten någonsin för Celtics.

New Jersey (11-9)
Nets ligger tvåa i Atlantic just nu med ett record på 11-9. Får man bara igång spelet på hemmaplan (4-6) kan det bli en rolig (inte troligt) säsong. På bortaplan är man nämligen 7-3.

Fun Fact:
Devin Harris har höjt sitt poängsnitt med 10 pinnar sen traden från Dallas

New York Knicks (10-12)
I och med Mike Dantonis ankomst till det sora äpplet förväntades en snabbare basket med poängskördar upp emot 120-strecket, vilket man lyckats med - några gånger. Faktum är att man har åtta spelare som snittar dubbelsiffrigt. Defensivt är Knicks fortfarande en katastrof.

Fun Fact:
Starbury har ännu inte spelat en minut den här säsongen och lär inte göra det heller.

Toronto Raptors (9-12)
Laget andades optimism när man äntligen fick förstärkning under korgarna i Jermaine O´neal. Det blev inte den succé alla trodde det skulle bli. Nu är inte det anledningen till att Raptors är sämre än förra året då O´neal spelat helt okej. Problemet är istället att hela laget är too goddamn soft.

Fun Fact: Raptors har gått 0-3 sen man sparkade Sam Mitchell och ersatte med Jay Triano. Så här sa Jay efter senaste förlusten mot Cavs: "We're on the list of teams where LeBron doesn't even have to play in the fourth quarter."

Philadelphia 76ers (9-13)
Har inte lyckats bevara den fina formen de avslutade förra säsongen med. Elton Brand snittar visserligen 16 och 10 men har inte blivit den differencemaker man hoppats på.

Fun Fact:
I got nothing. Lämnar er istället med ett klipp på the big baby, Big Baby.
Imorgon kör vi Central Division.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu är väl ändå Rondo tredjeårs-spelare och inte andraårs...