måndag 10 november 2008

Åh Uppsala



Markus Krunegård har väldigt lite med Uppsala Basket att göra. Men det här är en fin och värmande låt dagen efter en losing weekend i NFL. Ikväll är det annan idrott på schemat – Gothia Basket tar emot just Uppsala i en match som sänds på Svenskbaskettelevision.se.

Det blir en grymt intressant match, för Uppsala har utkristalliserat sig som ett av landets tre-fyra bästa lag samtidigt som Gothia spelar allt bättre. Som jag ser det avgörs matchen till stor del i pointguard-matchupen. Thomas Jackson har varit klart jämnare än Michael Bree hittills – därav Uppsalas fina record. Om Bree är mer aggressiv själv och inte bara letar efter sina lagkamrater blir Gothia ett svårare lag att möta.

***UPDATE***

Gothia Basket-Uppsala Basket ÖVER 152.5 poäng
• Gothia har kommit igång bättre och bättre de senaste matcherna – Callier ger en dimension som saknats offensivt – och att Uppsala är en relativt väloljad lagmaskin vet vi redan.
Odds: 1.85. Insats: 1 unit. Bolag: Unibet. Spelstopp: 19.00.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den spreaden fick nog Unibets oddssättare skäll för i morse, va? 40p fel ...
Snyggt lirat!

See No Evil sa...

I ärlighetens namn var den nog typ 20 poäng över vad jag hade trott också. Haha... Uppsala bara exploderade, men det var en pinsam insats av Gothia.