torsdag 6 november 2008

Arbetslös av en anledning

DeAngelo Hall skrev ett fett kontrakt med Oakland Raiders inför årets säsong. 70 miljoner dollar var det värt. Och kostade Raiders två draftval i trade med Atlanta Falcons. Men redan efter åtta matcher är det färdigspelat för Hall, som idag cuttades av Raiders (2–6).

Hall har verktygen som krävs för att vara en av NFL:s bästa cornerbacks, men det är det mentala som inte stämmer. Alls. Hans självcentrerade, uppblåsta attityd gjorde honom överflödig när Atlanta byggde om. Och i Oakland har även hans spelmässiga brister avslöjats. Sug på de här siffrorna, sammanställda av Stats LLC: På åtta matcher har spelarna Hall försvarat fångat 40 av 66 passningar för 552 yards. Ingen försvarare har gett upp lika många yards i NFL den här säsongen.

Vart hamnar Hall nu? Tja, Dallas Cowboys ägare Jerry Jones har aldrig varit rädd för att chansa på omdebatterade spelare. Och Cowboys behöver en cornerback, så det är min gissning.


Michael Jenkins bränner sin gamla lagkamrat DeAngelo Hall i söndagens match mellan Oakland och Atlanta. Atlanta vann 24–0.

Inga kommentarer: