fredag 19 september 2008

Konsten att äga en apa

All denna hockey fick mig plötsligt att minnas en episod från tiden då det var bättre (förr alltså). De fyra aporna hade ännu inte organiserat sig och flyttat in i sitt fräsiga etagekontor, utan fanns utspridda både till höger och vänster om Atlanten. Själv bodde jag på Venetian (intjänade hotellnätter genom Scandics stamgästprogram) i Sin City.

Nåväl, det var alla basketpunters högtid, March Madness, och Hear No Evil hade kommit på besök. Efter ett osunt antal timmar, dagar och Miller Lite i fåtöljerna på Mirage sportsbook rakt över gatan får dövapan plötsligt nog av de energiska collegeungdomarna som visas på precis alla skärmar i lokalen.
– Ge mig NHL-hockey, väser han och reser på sig.
– Gemighockey, gemihockey, gemighockey...

Jag ser på avstånd hur han lutar sig fram över desken och viskar något till mannen som sköter alla de tv-apparater och storbildskärmar som gör just det här hotellets sportsbook till den bästa i Vegas. Jag hör inte vad min apa till vän säger, men jag hör (alla i lokalen hör) vad han får till svar:
- WHY DON'T YOU MAKE LIKE A HOCKEY PLAYER AND GET THE PUCK OUT OF HERE!
Så. Jävla. Ägd. Som kidsen säger.

Låt mig ranka mina tre favoriter i genren:
1. Make like a banana and split.
2. Make like a donkey's dick and hit the road.
3. Make like a catholic and pull out.

Vad vill jag säga med det här? Ingenting egentligen, jag försöker bara lyfta fokus från det faktum att jag uppmanade er att spela över 2,5 mål i matchen mellan Kalmar FF och Feyenoord.
Hursomhelst; skyll inte på mig, skyll på Patrik Vingelben.

Inga kommentarer: