onsdag 20 augusti 2008

OS-kvartsfinalerna i SVT

Så här sänds matcherna imorgon onsdag:

SVT1:
08.30 Spanien-Kroatien (slutet av matchen)
10.45 Kina-Litauen

SVT24:
16.15 Argentina-Grekland

Kom ihåg att hålla koll på tablåerna exempelvis på svt.se/os för att hålla dig uppdaterad på eventuella ändringar. Om du vill se USA pulvrisera Andrew Bogut och Australien så verkar det i dagsläget inte bättre än att du får bege dig ut på nätet, exempelvis till eurovisionsports.tv/olympics.

För övrigt rapporteras det från Peking gällande att Marko Popovic, guarden som snittat 10 per match för sitt Kroatien, missar kvartsfinalen mot Spanien. Frågetecken också för Zoran Planinic. Personer vi litar på säger att Kroatien har ett försvarsspel och en coach som kan räcka till en skräll, men med spelaravbräcken blir en redan svår uppgift förmodligen helt övermäktig.

För övrigt finns det på ESPN:s startsida just i detta nu – kanske inte i det nu när du läser texten, men i mitt nu, alltså nu när jag skriver detta – en video där Dwight Howard håller upp en lapp där det står typ "WE ARE 0–0 – take nothing for granted" och imiterar Ivan Drago. "I must break you", säger den likaledes muskulöse Dwight innan han brister ut i skratt. Lappen med det glasklara budskapet satt fastklistrad på varje amerikansk spelares stol när de kom in i hallen. Med tanke på hur fokuserade jänkarna sett ut hittills i turneringen bedömer jag chanserna till en let-down mot Australien som minimala.

Inga kommentarer: