tisdag 17 juni 2008

Stor preview: Fotbolls-EM, Italien-Frankrike

Haha, där fick jag er allt. Inte tänker jag göra nån genomgång inför fotbolls-EM. Däremot råder jag alla Tipsy-fans att logga in på bloggen strax innan 03.00 inatt, då det blir någon form av liverapportering från game 6 i NBA-finalen mellan Boston Celtics och Los Angeles Lakers. Här är snabbfakta:

* Celtics leder med 3-2 i matcher och kan således avgöra på hemmaplan, antingen inatt eller i nästa match som spelas på torsdag.
* Lakers vann med 103-98 sist i en match där Paul Pierce gjorde 38 poäng och Kevin Garnett gjorde - 13.
* Celtics är favoriter med 3.5 till 4.5 poäng hos de flesta bookies. Celts har ett 6-0-streak mot spreaden, men inatt tror i alla fall den här apan på en rysare.
* Kendrick Perkins är game time-decision, men ordet på gatan senast vi var utomhus var att han spelar inatt.
* Kobe Bryant snittar 26.4 poäng på för honom ganska låga 42-procentigt skytte. Men det faktum att han gör sina lagkamrater bättre omvittnas av Gasols och Odoms 53% respektive 56% från golvet. Pau snittar 15.4 ppg i finalserien, Odom 13.4 ppg.
* Paul Pierce har valt att sätta pressen på sig själv och sina lagkamrater. Det hade aldrig en svensk spelare gjort, men så här lyder i alla fall citatet: "It still feels like we have the advantage, and I do feel like we're the better team."

Crappy har förresten kastat en jävligt oinspirerad tärning. Det blev en sexa och därmed faller valet på Lakers +4.5, 1.95 är oddset och 03.00 är spelstoppet på Expekt.

Inga kommentarer: