onsdag 23 april 2008

Semifinal 4:5

Vid det här laget vet ni vad det handlar om: Solna vill springa och skjuta trepoängare, parat med aggressivt man-man-defense. Plannja vill...ja, vad vill Plannja egentligen? Kolla på den här bilden och säg mig om du ser några matchvinnare?

På bilden saknas Ayuba, Williams, Burditt och Drains. Williams blev hjälte i match 2 och har positiva mentala bilder från Pontushallen. Men samtliga fyra spelare har varit ojämna – i bästa fall – i slutspelet och Ayuba skjuter till exempel 41% mot Solna.

Känslan i matcherna hittills är att Plannja spelar med en tyngd på sina axlar, medan Solna flyger fram, lätta under fötterna. Klart åldern spelar en roll i detta. Men ikväll kanske Håkan, Drains och Burditt kan bli några år yngre enbart med hjälp av en fanatisk hemmapublik.

Matchen sänds i SVT24 och om Solna vinner så får vi en högintressant finalserie mot långa Sundsvall. Ett stilkrig i ännu högre utsträckning än Solna–Plannja varit. Men framförallt; om Solna vinner så får Plannja chansen att påbörja sin återuppbyggnad, vilket måste snarast. Det är både Peter Lindvall och Dennis Aulander överens om.

1 kommentar:

Anonym sa...

Olsson fick komma in idag iaf...