onsdag 27 februari 2008

Colorados nagelbitare till avslutning

Frälsaren har landat? Vi får väl se. Tveklös är det intressant med Peter Forsbergs comeback och naturligtvis kan han fortfarande leverera (om vi utgår från att foten håller). Frågan är om Foppa kan ta Colorado Avalanche över tröskeln.

Just nu är Avalanche utanför slutspelsplats, två poäng bakom åttan Nashville Predators och sjuan Vancouver Canucks och ytterligare ett bakom Minnesota Wild. Men med Foppa och de andra nyförvären Foote och Salei så har man ett betydligt starkare lag än för tre dagar sedan.

Problemet är att Western Conference är så jävla stark. Även om Colorado blir en maktfaktor de sista veckorna av grundserien så krävs att något annat lag tappa farten. De givna kandidaterna är förstås nämnda Predators, Canucks och Wild. Hoppet står främst till budgetsatsningen Predators.

Men om vi leker med tanken att det blir ett trekejsarslag mellan Avalanche, Canucks och Wild i slutändan, gissa vilka Avalache möter fyra av de fem sista matcherna?
Gissade du Wild x 2 och Canucks x 2 får du klappa dig själv på axeln. Någon annan gissning och du får gå och lägga dig utan middag i kväll.

Det lär bli en spännande upplösning.

Inga kommentarer: