onsdag 23 januari 2008

Tipsy Pick of the Day: 5 spel från Hear No Evil

Befinner mig out of office, så här kommer nattens fem spel från mig direkt i bloggen:

NBA: Cleveland Cavs–Washington Wizards 1 (-3,5)
• Cleveland sög mot Heat senast men plockade ändå hem en ny seger. King James är i sjukligt bra form och kan ensam vinna det här, men höger arm bakbunden och vänster ben i gips. Wizards har överpresterat en längre tid och deras frontcourt ser stark ut. Problemet är att Cavs har en ännu bättre frontcourt med James, Gooden, Ilgauskas och Varejao från bänken.
Insats: 1 unit. Odds: 1,91. Bolag: Betway. Spelstopp: 01.00.
 
NBA: San Antonio Spurs–LA Lakers 1 (-6,5)
• Jag såg Lakers mot Nuggets och man var sannerligen imponerande. Men Spurs är inte Nuggets. Framför allt är Spurs defensiv inte Nuggets. Spurs sätter fem försvarsspelare på planen och har bra hjälpförsvar. Dessutom har man bättre returtagning. Lakers slog Spurs senast, men då spelade inte Tim Duncan. Spurs är inte bra just nu, men med revansch i bakhuvudet lär man lyfta sig. 
Insats: 1 unit. Odds: 1,91. Bolag: Expekt. Spelstopp: 03.00.

NBA: LA Clippers-Sacramento Kings 2 (-2,5)
• Sacramento har sina tre stjärnor friska. Och Bibby, Martin och Artest har levererat. Kings har tre raka segrar och att gå för den fjärde mo LA Clippers är inte det sämsta läget. Precis som Spurs så har Clippers revansch att utkräva. Skadedrabbade Clippers besegrade Kings senast, men då spelade varken Bibby eller Artest. Kings har ibland suspekt returtagning men alla hjälps åt. Nyckeln blir att stoppa Clippers Chris Kaman.
Insats: 1 unit. Odds: 1,92. Bolag: Unibet. Spelstopp: 04.30.

NHL: Toronto Maple Leafs–Washington Capitals 1
• Toronto sparkade sin general manager och in kom en ny kostym. Det finns inget som ger spelare en bättre boost än en ny GM eller att kontraktet går ut till våren. Toronto kommer att lyfta, om än under en kort period. Man har dessutom inte spelat så uselt senaste tiden. Samtidigt så har Capitals, precis som basketbrorsan Wizards, överpresterat. Man har fyra raka segrar men en femte, utan Nylander och Pothier och med halvskadade Morrison och Clark, är inte trolig. Toronto lär ha många ljudliga fans på plats när GM John Ferguson Jr. äntligen fått kicken.
Insats: 1 unit. Odds: 2.20. Bolag: Betway. Spelstopp: 01.30.

NHL: Anaheim Ducks–Detroit Red Wings 1
• Sista matchen innan all star-uppehållet och Detroit är kungar i NHL. Inget lag har samlat mer poäng, inget lag har varit jämnare i sitt spel. Man gör sin sista match på en tre matchers bortaturné och har två raka segrar mot San Jose och Los Angeles. Detroit mår lite för bra just nu och har inte samma hunger som Anaheim i natt. Det är min teori i alla fall.
Insats: 1 unit. Odds: 2.40. Bolag: Ladbrokes. Spelstopp: 04.00.

Inga kommentarer: