onsdag 5 december 2007

NFL vecka 14: Fem snabba tankar

1. Washington är mitt i en mycket, mycket jobbig period just nu. Söndag första matchen (förlust mot Buffalo) efter Sean Taylors död, måndag Sean Taylors begravning - och på torsdag är det match igen. De tre poängen på Chicago är frestande.

2. Detroit befinner sig till synes i fritt fall, men +11 hemma mot Dallas är en rätt mustig line. Trap game för Dallas?

3. Atlanta får +4.5 hemma mot ett överskattat New Orleans, men håll dig borta från den här matchen ändå. Atlanta har alldeles för många hål i lagbygget, skadeproblem och tvivelaktig disciplin.

4. Philadelphia är 2.5 till 3 poängs favorit hemma mot New York Giants. Sedan Eli Manning lett Giants till en viktig seger i slutminuterna mot Chicago, är jag lite förvånad att lagen inte är likställda i odds här.

5. New England har kommit undan med andan i halsen två veckor i rad - mot klart sämre lag - och är nu "bara" -10 mot Pittsburgh hos vissa oddsmakare. Pittsburgh har, precis som Philadelphia och Baltimore, ett försvar och en defensive coordinator som älskar att jaga quarterbacken och varierar sina spel med exotiska blitzpaket. Troy Polamalu lär vara tilbaka - och Pittsburgh behöver en Polamalu i storform för att förstöra New Englands perfekta säsong.

Inga kommentarer: