tisdag 27 november 2007

En försenad Q3-rapport

Jag ber om ursäkt för att det dröjt med kvartalsrapporten. Gud vet att vi har fått obehagligt formella brev från våra transatlantiska huvudägare. När vi börsnoteras här på hemmaplan ska det tydligen vara extra viktigt med att nå ut med informationen, så se det här som en övning. En övning och en försenad Q3-rapport.
Ok, here goes...

Senaste nytt från Tipsy-redaktionen:
* Du är inte ensam om att välja Tipsychimps.com. Besökskurvan har pekat spikrakt uppåt sedan den pampiga lanseringen. Närsomhelst går vi om stockholmsdyslexicentrum.se. Visserligen inte en konkurrent men en förebild bland nischade sidor som, liksom vi, tack vare små medel och genial domänadress lockar tusentals besökare (spot on från målgruppen) varje dag.

* Vad gäller våra kontorslokaler så kan jag meddela att Hear No Evils krav på fullsize halfcourt är såhärnära att gå igenom. Vi väntar fortfarande på ett slutpris från leverantören av den massiva pallisander som ska bli parkettgolv.
Speak No Evil har äntligen hittat 450 expanderbultar (tack, Wirströms Järn), varpå våra fyra pall plasmaskärmar från Sony kan sluta skräpa "in the paint", där som sagt Hear No Evils exotiska trägolv ska läggas vilken dag som helst.

* Ingen experthjälp i världen biter på See No Evil (44,8%). Tre av Stockholms bästa hjärnskrynklare har redan avsagt sig fortsatta besök från Sveriges mest deprimerade apa. Senaste förslaget, från Speaky, är att vi ska simulera en EA Sports Madden 2007-fight nästa gång blindapan gjort ett spel och satt sig för att kolla matchen. På så sätt kan vi styra resultatet dit vi vill och därmed stärka hans självförtroende med en "vinst" igen. If you can't trust a fix, then what can you trust? Om han skulle märka att vi lurade honom? Hey, vi snackar om en halvblind kille som höll på att riva hela redaktionen för att "Steelers gjorde en turnover" på tv häromveckan. Vad han tittade på? Dr Quinn.

* Våra kodknackare från mediagymnasiet strejkar. Strejkar, tänker ni? Ja, exakt. Sen när ska praoelever har betalt? Allt de får är See No Evils stinkeye (det är hans bra öga).
Jag har sagt det till er förut och här får ni det igen, på bloggen: Det är lönlöst! Snickra ihop insändarsidan nu, mejlboxen svämmar över av läsarbrev som måste publiceras. Annars blir det bussen tillbaka till Nacka och dubbeltimme OÄ redan imorgon.

Ja, det var det. Jag hoppas ni blev klokare av det där.
Nu ska vi köra ett frukostmöte innan det är dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer: