lördag 17 november 2007

Elitserien i dag

Vi är tillbaka. Vi säger: Så här går det i kväll.

Modo-Brynäs
Att se den här matchen kan bli tråkigare än att se Polisskolan 1 i vuxen ålder. Modo kommer att vara sååå disciplinerat, sååå försiktigt och vinnare. Sorry, Brynäs. Men ni är inte bra. Michael Winslow... Eh, Niklas Sundström avgör.
Tips: 1 (Och någon i Brynäs tycker att laget måste hitta "tillbaka till grunderna" samt "ta en match i taget").

Färjestad-Timrå
Varför inte Ed Belfour står i Timrå, det fattar jag inte. Dom har ju till och med en örn som symbol, och en slutspelsdarrig keeper i Johan Backlund. Nåväl. Det är inte slutspel än. Färjestad gjorde sin plikt mot Brynäs senast och Jögga kom upp i 500 poäng. Grattis. Jag vet inte vilken förlust det här blir i ordningen för Jörgen, men förlust blir det.
Tips: 2 (Och Håkan Loob blir så arg att han sparkar/värvar/klår upp/mutar/kysser/klär av/klistrar fast/slätar av/sminkar någon).

HV 71-Mora
Mora kom undan med blotta förskräckelsen mot Skellefteå. Nu måste man ha mer än 3-0 som handikapp för att vinna. Kanske 30-0? Räcker det? HV 71 torskade för ovanlighetens skull, men kommer snabbt tillbaka på det vinnande spåret.
Tips: 1 (Och Ledin och Jämtin får rubriker, även om de sitter på läktaren och äter popcorn).

Linköping-Frölunda
Niklas Andersson räddade Pelle Bäckman senast. Han kommer att göra det igen. Och igen. Och igen. Och igen. Men verkligheten kommer att hinna ikapp Bäckman, karln får gå innan den här säsongen är över.
Tips: 2 (Och inte målfest, för att det finns för många hot).

Skellefteå-Djurgården
En längre åsikt om den här matchen finns under apan Hear No Evil där uppe. Ja, just det. Där uppe. Lite mer till höger, liiite mer... Nej, inte han, strax till vänster om honom. Där. Just det. Med hörlurar på. Nej, jag vet inte heller varför han har hörlurar... Han kanske gillar musik? Jag har just slösat bort tre sekunder av ditt liv med det där tramset.
Tips: 2 (Och en rejäl målvaktstavla av stackars Niklas Dahlberg)

Södertälje-Luleå
Åh, herregud. Måste vi pratat om den här matchen? Okej. Det blir snålt. Lubos Bartecko och Johan Harju är bäst på isen. Rodrigo Lavins är "stabil" och "breddar" SSK. Luleås backkris blir värre och ändå tar man poäng av SSK. Här får ni ett gratis scoutingtips inför framtiden, SSK: Ed Belfour är jättesvår att göra mål på. Men försök sätta puckarna högt, det brukar funka på de flesta.
Tips: X (Och ingen ser matchen)

Inga kommentarer: